poster

Приче с кончом из борше Станка Фериќа: Група Ми (1. дио) - Пут до славе

Priče s končom iz borše Stanka Ferića: Grupa Mi - 1. dio (2020)

Режисер: Ivo Kuzmanić

Содржина

Хит групе Ми, Бам-бам-баба-лу-бам и данас се може чути на валовима радијских постаја иако је настао још 1970. године. Меѓутим, прича о стреловитом успону тога, диљем Хрватске и тадашње Југославије невјеројатно популарног роцк, соул и јазз-роцк састава почиње још у првој половици 1960-их, кад су његови чланови, као шибенски средњошколци, активно наступали у својим тадашњим глазбеним саставима, Магнети и Мјесечари. Ипак, њихова прича није само шибенска, веќ постаје и загребачка, када у тај град, који ќе им послужити као одскочна даска за даљње успјехе, долазе на студиј. Прича је то и о духу времена - како се живјело, одијевало, забављало - из перспективе тадашњих младих људи, свједока времена и његових нетом пристиглих мијена, које су ти њихови млади носитељи безрезервно упијали и уживали у њима.

Сцеарист: ,
Продуцент: Sanja Ivančin
Уредник: Aleksej Pavlovsky
Снимател: Siniša Martinović
Наратор: Stanko Ferić

Слики

Приче с кончом из борше Станка Фериќа: Група Ми (1. дио) - Пут до славеПриче с кончом из борше Станка Фериќа: Група Ми (1. дио) - Пут до славеПриче с кончом из борше Станка Фериќа: Група Ми (1. дио) - Пут до славеПриче с кончом из борше Станка Фериќа: Група Ми (1. дио) - Пут до славе

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.