Chris Miller

actor

Роденден: 1968

Актерот:

 1. ...
  Willy Cashen
 2. 2. Турбо (2013), филм
  ...
  Tour Bus Driver (voice)
 3. ...
  Kowalski (voice)
 4. ...
  Captain Ross (voice)

Режисер:

 1. 1. Шрек 3 (2007), филм

Сцеарист:

 1. 1. Шрек (2001), филм
  ...
  (additional dialogue)
 2. 2. Шрек 2 (2004), филм
  ...
  (additional dialogue)
 3. 3. Шрек 3 (2007), филм
  ...
  (screenplay by)

Глас:

 1. 1. Шрек (2001), филм
  ...
  Geppetto / Magic Mirror
 2. 2. Синбад (2003), филм
  ...
  Tower Guard
 3. 3. Шрек 2 (2004), филм
  ...
  Humphries / Magic Mirror
 4. ...
  Humphries / Magic Mirror
 5. ...
  Kowalski
 6. ...
  Kowalski
 7. 7. Шрек 3 (2007), филм
  ...
  Puppet Master / Announcer / Mascot / Singing Villa
 8. ...
  Kowalski
 9. ...
  Advisor Cole / Army Commander Jones
 10. ...
  Kowalski
 11. ...
  Little Boy Blue / Friar Miller / Prison Guard / Ma
 12. ...
  Kowalski
 13. ...
  Food Prisoner
 14. 14. Турбо (2013), филм
  ...
  Tour Bus Driver
 15. ...
  Kowalski
 16. ...
  Kowalski
 17. ...
  Nobel Audience Member
 18. ...
  Captain Ross

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.