Përmbledhje:

Na male ekrane vraćaju se Ali Hamidi i njegovi prijatelji, nudeći nam priliku da uživamo u potpuno novim ribičkim pustolovinama. U ovoj će sezoni iz slovenskih divljina otputovati do hrvatske obale, nakon čega će se popeti na talijanske Alpe pa odatle krenuti u Francusku. Četvrta sezona donosi nam sve što možemo poželjeti: od akcijom nabijenih izvlačenja velikih riba na nekim ludim jezerima prepunim čudovišta, do ribolova na najpoznatijem mjestu za lov na šarane u svijetu, gdje će iskusiti izuzetno teške uvjete za ribolov. Ove fanatike ništa neće spriječiti da se izlože opasnostima, čak ni da ugroze vlastiti život pokušavajući oboriti rekorde, savladati opasnosti i uloviti najčudovišnijeg šarana na svijetu.

REKOMANDIMET
  • Svadba iz mog kraja (2019)

    image
    Svadbeni običaji u našoj zemlji razlikuju se i više nego što to možemo da zamislimo. Novi TV serijal približiće nam kako se danas obavljaju svadbene ceremonije i...
  • Blago naroda

    image
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
  • Të Pashpjegueshme (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.