Vlerësimi: 7.3/10
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10

The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.

Transmetimet në kanale:

History Channel  

Ishte në kanal:

Tring History  

Episodi vijues:

Sot
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 19
Sot
18:05
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 7
Sot
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 10
Sot
23:55
Të Pashpjegueshme 2, Ep. 4
Sot
05:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 10
e hënë
21:00
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 22
e mërkurë
21:00
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 5
16.12.23
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 20
16.12.23
18:05
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 8
16.12.23
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 11
16.12.23
23:55
Të Pashpjegueshme 2, Ep. 6
17.12.23
05:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 11
18.12.23
21:00
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 29
19.12.23
21:45
Të Pashpjegueshme 2, Ep. 1
23.12.23
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 8
23.12.23
18:05
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 9
23.12.23
23:55
Të Pashpjegueshme 2, Ep. 5
26.12.23
21:00
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 7
26.12.23
21:45
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 12
30.12.23
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 22
30.12.23
18:05
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 10
30.12.23
23:55
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 1
2.1.24
21:45
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 6
3.1.24
03:45
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 6
6.1.24
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 23
6.1.24
23:55
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 2
9.1.24
21:45
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 7
e shtunë, 13 janar 2024
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 24
e shtunë, 13 janar 2024
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 1
e shtunë, 13 janar 2024
23:55
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 3
e diel, 14 janar 2024
05:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 1
e diel, 14 janar 2024
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 3
e hënë, 15 janar 2024
04:30
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 3
e shtunë, 20 janar 2024
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 25
e shtunë, 20 janar 2024
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 4
e shtunë, 20 janar 2024
23:55
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 4
e diel, 21 janar 2024
05:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 4
e diel, 21 janar 2024
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 5
e hënë, 22 janar 2024
04:30
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 5
e shtunë, 27 janar 2024
15:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 26
e shtunë, 27 janar 2024
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 6
e shtunë, 27 janar 2024
23:55
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 5
e diel, 28 janar 2024
05:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 6
e diel, 28 janar 2024
20:15
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 7
e hënë, 29 janar 2024
04:30
Të Pashpjegueshme 3, Ep. 7
REKOMANDIMET
 • Toka të pacënuara (2021)

  image
  Shikuesit mund të udhëtojnë në skajet e largëta të planetit dhe të zbulojnë sekretet e disa vendeve të paprekura të Tokës, të gjitha të lulëzuara me biodiversitet...
 • Makineritë që ndërtuan Amerikën 3 (2021)

  image
  The stories behind innovations such as TV, radio, phones, airplanes, motorcycles and power tools as well as the inventors including Nikola Tesla, William Harley,...
 • Ndërtimet më të mëdha (2006)

  image
  Architect Danny Forster gets up close and personal with mega construction. Along the way, Danny explores design and construction of amazing structures. Danny...
 • Një planet i përsosur (2021)

  image
  Planet Earth is perfect. Everything about our world - its size, its distance from the Sun, its spin and tilt, its moon - is perfectly suited to our existence, and...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.