It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for his party supporters. It is in German only.

Transmetimet në kanale:

One  

Episodi vijues:

e hënë
13:50
For Heaven's Sake, Ep. 154
e hënë
14:40
For Heaven's Sake, Ep. 155
e martë
03:25
For Heaven's Sake, Ep. 154
e martë
04:15
For Heaven's Sake, Ep. 155
e martë
05:50
For Heaven's Sake, Ep. 154
e martë
06:40
For Heaven's Sake, Ep. 155
22.4.24
13:45
For Heaven's Sake 6, Ep. 13
22.4.24
14:35
For Heaven's Sake 13, Ep. 1
23.4.24
05:25
For Heaven's Sake 6, Ep. 13
23.4.24
06:10
For Heaven's Sake 13, Ep. 1

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.