SEZONI: 1

EPISODI: 11 - dokumentarna sapunica

PëRMBLEDHJE

Pedesettrogodišnja umirovljenica iz Osijeka, Branka svoju će monotonu svakidašnjicu na 10 dana zamijeniti burnim životom u Hrvatskom zagorju, u mjestu Gredice.
Tamo će se, kao gradska gospođa, morati dokazati u više segmenata. Osim koza, glavobolju će joj zadavati rad u restoranu svoje zamjenske obitelji. Domaćini su je, za nagradu, poveli u povijesni obilazak Kumrovca.
Njena zamjena je 14 godina mlađa ugostiteljica Ružica, živahna i simpatična žena koja je svoju seosku idilu zamijenila malim osječkim stanom, a brojni poslovi koje svakodnevno obavlja doma, u Slavoniji su se pretvorili u puno mirniji način života.
Hoće li Ružica pokušati unijeti svoj pozitivni duh i promjene u monotoni život zamjenskog supruga Antuna i osamneastogodišnjeg sina Dominika te kako će se Osječanka Branka snaći s troje pomalo razmažene djece i prilično zahtjevnim mužem Željkom, pogledajte u novoj epizodi.

KOHëZGJATJA: 60 min

Fotot

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Nećete verovati (2018)

    image
    Autorska emisija Gvozdena Nikolića o malim ljudima iz Srbije - s vedrije strane... Za dobru priču dovoljno je saslušati obične ljude, oni su svetli primeri svima...
  • Medicus

    image
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Another story that revolves around the good twin vs the evil twin plot-line.
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.