poster

Veliki zalogaji Toma Gretića

Veliki zalogaji Toma Gretića

Gatim | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

Malo je kuvara sa ovih prostora koji mogu da se pohvale tako bogatom profesionalnom biografijom kao Tomislav Tom Gretić. Želju da bude vajar ili slikar zamenio je drugom umetnošću – kulinarstvom, a najbolje gastronomske kreacije ostvario je u najboljim hotelima i restoranima Pariza, Ciriha, Varšave, Dubaija, Rovinja, Dubrovnika, Cresa… Proglašen je i za najboljeg hrvatskog šefa 2014. godine, a proslavio se učešćem u hrvatskom izdanju čuvenog serijala Masteršef. Publika je imala priliku da ga vidi i kao sudiju u serijalima Tri, dva, jedan kuhaj i Kuhan i pečen.
Svestrani Zagrepčanin podeliće veliko kulinarsko umeće sa gledaocima Kitchen TV u ekskluzivnom serijalu Veliki zalogaji Toma Gretića. Kako se počinje kada si mlad kuvar pun ambicija? Kako izgleda zakucati na vrata kuvara sa Mišelinovim zvezdicama i jednostavno ga pitati ima li posla? Kakav je osećaj naći se u središtu kulinarske revolucije? Kako je to vratiti se tradiciji i uz pomoć ogromnog stečenog znanja, od par sastojaka, napraviti klasično jelo na potpuno drugačiji način? Ako želite da čujete odgovore na ova pitanja i učite od najboljih, uživajte u opuštenoj priči i receptima Toma Gretića na jedinom domaćem kulinarskom TV kanalu.

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.