сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Приликом одабира новог дома сваки купац има индивидуалне захтјеве и ријетко пристаје на компромисе јер дом је мјесто у којем се желимо осјеќати лијепо, угодно и сигурно. Управо стога, Мирјана Микулец оформила је тим стручњака који ќе потрагу за идеалним домом учинити брзим, стручним и ефикасним.
У свакој новој епизоди „Тражимо дом с Мирјаном Микулец“ циљ је пронаќи идеалан дом за купца некретнине – обиќи ќе се три локације које одговарају клијентовим потребама, а стручни тим ќе дати своје осврте на сигурност и квалитету простора, односно што се од појединог простора може добити, које су му предности и мане и на што обратити позорност. Понекад исти клијент и продаје и купује некретнину, понекад пратимо купњу прве некретнине, а понекад имамо неодлучан пар који нити након неколико предложених некретнина и понуѓених 3Д визуализација не налази оно што жели. Како би емисија била што интересантнија нити једно рјешење, радови или завршетак није исти. Све се прилагоѓава поједином клијенту. Дом би требао бити ваша оаза мира, у којем се осјеќате опуштено, а Мирјана Микулец ќе се са својим тимом побринути да ваше идеје и замисли претвори и изврши у амбициозне пројекте.

Слики

Тражимо дом с Мирјаном МикулецТражимо дом с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Jo vetem mode

    image
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Биљана за вас

    image
    Биљана за Вас је женски лифе стyле магазин у трајању од 60 мин. који вам пружа могуќност да кроз сталне рубрике завирите у домове познатих, кувате здраву храну,...
  • Све боје живота (2013)

    image
    Живот никада није ни тако леп ни тако ружан како о њему мислимо, полазеќи од те чињенице, Општеобразовна редакција РТС покреќе серију емисија породичног магазина...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.