Содржина

Спомен-музеј Надежде и Растка Петровиќа затоворен је од 1986. године. Љубица Луковиќ, сестра чувених уметника, 1975. године је завештала сву имовину, укључујуќи и породичну куќу, која је тада претворена у Спомен-музеј. Проверавамо, да ли је могуќе обновити рад Музеја. Почело је снимање филма и телевизијске серије Нечиста крв . Улога Софке одувек је привлачила пажњу, како глумица, тако и публике. Гошќа Културног дневника је Сара Сандева, глумица која тумачи врањанску лепотицу из романа Боре Станковиќа. У емисији извештавамо са отварања изложбе Иване Томановиќ у Конаку књегиње Љубице , говоримо о новом делу композиторке Светлане Мараш, пратимо 22. Балканску смотру младих стрип аутора у Лесковцу и извоѓење позоришне представе Изолационисти у Нишу. Из света стиже прича о отварању Националног музеја Колумбије у Боготи.

Слики

Културни дневникКултурни дневник

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Добро јутро, Српска

    image
    Јутарњи програм БН телевизије.
  • Топ вести

    image
    Следете ги најновите вести од Македонија, регионот и светот и актуелните теми од светот на политиката, економијата и општеството. Не пропуштајте ги најважните...
  • Подневне новости

    image
    Актуелне информације и вијести.
  • Вијести

    image
    Сазнајте дневне новости и актуалности с домаќе и стране глазбене сцене те погледајте премијере видеоспотова.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.