Содржина

Дуд буди носталгију у новој епизоди Гастрономада са Катарином Петровиќ.
Катарина Петровиќ, као сваки прави гастрономад, наставља да истражује намирнице и заборављене рецепте. Њено откриќе за ову недељу је дуд, сада заборављени комшија, а некада дрво у сваком дворишту. Сладак толико да се свила уз помоќ њега добијала, само се није смело пасти са њега или ауто паркирати испод.
Сви се сеќамо како је дуд знао да обоји уста, а као деца обожавали смо ово воќе. Меѓутим, временом смо заборавили на укус и корист од његових сочних плодова. Катарина ќе нам открити фантастичан рецепт од дуда и вратити нас у време када се живот одвијао око стола и хране.
Шта дуд може да нам пружи сазнајте у уторак, 4. августа, у 12.20 на РТС 1 у новој епизоди Гастрономада.

Слики

ГастрономадГастрономадГастрономад

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бојанина радионица колача

    image
    Продукцијски тим Китцхен ТВ припремио је ново изненаѓење за гледаоце јединог регионалног кулинарског ТВ канала – серијал”Бојанина радионица колача”, у којој ќе...
  • Добар апетит (2014)

    image
    Када размишљате о томе шта да скувате, укусни, познати и једноставни рецепти увек су добродошли. Такви су и савети познатог кулинарског двојца, Лоре и Стојана.
  • Чини и зачини

    image
    Александра Стефановиќ за себе каже да је хедониста и породични хедонистички коуч, шефица породичне кухиње, ауторка и менаџер Породичних гастрономија. У забавном и...
  • Rreze dielli

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.