Содржина

Филм у продукцији Радио-телевизије Србије, "Пролеќе на последњем језеру", део је премијерног програма 48. ФЕСТ-а. Редитељ Филип Чоловиќ који је по сценарију Вулета Журиќа режирао филм о Иви Андриќу и наш прослављени глумац Тихомир Станиќ који је оживео лик нашег нобеловца, ове недеље су у "Крупном плану" Велике илузије.
И у овој епизоди настављамо са препорукама филмова са 48. ФЕСТ-а. Из богате и разноврсне понуде издвајамо "Зомби" филм Џима Џармуша "Мртви не умиру" и нову романтичну посвету Њујорку Вудија Алена "Кишни дан у Њујорку".
Из ракурса критичара представљамо биографски филм "Дивни дан у комшилуку" редитељке Маријел Хелер, победнице такмичарског програма ФЕСТ-а 2016.
У "Контраплану" са прослављеним немачким редитељем Фатихом Акином који говори о свом новом филму "Златна рукавица".
"Премотавање" нас води у прошлост у 1986. када је Џејмс Ајвори смимио "Собу с погледом" са Џулијаном Сендсом, који стиже на београдски ФЕСТ.
Аутор и уредник: Сандра Перовиќ
Сарадници: Селина Ловрен Аксентиќ, Јелена Царевиќ, Зоран Јанковиќ
Реализација: Марија Арсенијевиќ, Светлана Перовиќ, Марко Јефтиќ

Слики

Велика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузијаВелика илузија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ин магазин

    image
  • Времето денес

    image
    Обидувајќи се да бидеме поинакви од другите, со овој проект изготвивме сатирични вести кои ќе третираат дневно актуелни настани со хумористични и иронични...
  • Избор из Сарајевског јутра и Шпице

    image
    Погледајте најбоље тренутке из Сарајевског јутра.
  • Ftesë në 5

    image
    “Фтесë нë песë” ëсхтë њë програм са информуес аq едхе аргëтуес. Нгјарје културоре, ндодхи нë јетëн е ВИП-ве, фокусим мби маррëдхениет фамиљаре тë политиканеве е...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.