poster

Лука и пријатељи: Презимљавање животиња

Luka i prijatelji (2016)

хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

У серији "Лука и пријатељи" Лука Булиќ с дјецом кроз игру и забаву открива колико је чудесан и занимљив свијет око нас. Овај пут истражују како животиње презимљавају ниске температуре, лед и снијег. У зоолошком врту откривају како зиму код нас презимљавају лавови и деве, израѓују хранилице за птице и посјеќују спиљу у којој зимски сан спавају шишмиши.
Према идеји Јасне Буриќ.

Сцеарист:
Водител: Luka Bulić
Уредник: Anđelko Glibo

Слики

Лука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животињаЛука и пријатељи: Презимљавање животиња

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.