poster

Дејана талк схоw: забавни програм

Dejana Talk Show

Ток-шоу | Босна и Херцеговина

Содржина

КОЛИКО НАС ЕСТЕТСКЕ КОРЕКЦИЈЕ ЗАИСТА УСРЕЌУЈУ?
Није лако бити жена у данашње време, са свих страна "бомбардују" нас фоткама "идеалног" тијела, фигуре, лица, усана. И више као да ништа није довољно добро само по себи. Хијалурон за усне, ботоx за боре, надоградња трепавица и сјенчење обрва, разни козметички третмани...Шта је ин, а шта стварна потреба од свега тога што је, чини се постала свакодневница, и више није резервисано само за особе које се баве јавним послом. О тим ситнијим, рекло би се уобичајеним естетским корекцијама говорит ќе гости суботње емисије.

Слики

Дејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоwДејана талк схоw

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Pasditja ime

    image
  • Јутро (2018)

    image
    Од 6.55 радним данима поново се будимо уз Анѓелу и Милоша, док викенд издања Јутра од 7.55 води Марија Савиќ Стамениќ. „Јутро са Анѓелом и Милошем”, је јутарњи...
  • Дрил за кухаре (2021)

    image
    Explore and deep dive into one of the most critical and essential elements of restaurants everywhere, the chefs running the kitchen.
  • Familja jonë

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.