poster

Let's Go Pocoyo!

Let's Go Pocoyo! (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 30

Содржина

"Идемо, Поцоyо!" забавна је и едукативна анимирана серија за дјецу предшколског узраста. Серија прати забавне пустоловине Поцоyа и његових пријатеља, а свака се епизода бави другом темом. Весело друштванце кроз игру истражује свијет и учи нове ријечи и појмове. И успут се добро забавља.
Поцоyо је радознали малишан одјевен у плаво од главе до пете, склон шали и ситним несташлуцима. Друштво му праве његови пријатељи: патак Пато, ружичаста слоница Ели, која се не одваја од свог плавог руксака, Птица спавалица, вјечито поспана плавозелена птица која дане проводи спавајуќи у свом гнијезду, и многи други. На почетку сваке епизоде приповједач поздравља Поцоyа и помаже му да наѓе одговоре на своја питања. А притом често и сам научи нешто корисно.
Поцоyев свијет, настао рачуналном анимацијом, обилује једноставним облицима, живим бојама и веселом глазбом. Придружите се Поцоyу и његовим пријатељима у њиховим забавним и поучним пустоловинама, кроз које уче о пријатељству, поштовању и заједништву.

Слики

Let's Go Pocoyo!Let's Go Pocoyo!Let's Go Pocoyo!

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Лалалупси (2013)

    image
    Анимирана серија за најмалите, каде кукличките во нивниот шарен и мал свет ги остваруваат нивните забавни авантури.
  • KiKANiNCHEN (2009)

    image
  • Доопие (2019)

    image
  • Monsikids

    image
    In Monster Land lies the Island of Peace where our characters live. The monsters end up in different locations based on their emotions and feelings. The Sea of...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.