poster

Признање

A Confession (2019)

Биографија, Криминал, Драма, Mистерија | Обединетото Кралство
Режисер: Paul Andrew Williams

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.9/10

сезона: 1

епизода: 4

Содржина

Животи становника Сwиндона у Wилтсхире окренути су наглавачке након што је главни инспектор Стеве Фулцхер (Мартин Фрееман) открио да су на њиховом подручју убијене двије младе жене. Стеве је веќ упознао Бецкyну мајку Карен Едwардс (Имелда Стаунтон) па му истрага све теже пада. Сигуран је да постоје и друге жртве убојице Цхристопхера Халлиwелла (Јое Абсолом) које су страдале измеѓу 2003., када је убијена Бецкy, и 2011., када је убијена Сиан.

Слики

ПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнањеПризнање

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мистериите на д-р Блејк (2013)

    image
    Др Лушијен Блејк напустио је Баларат као младиќ. Сада се вратио да преузме медицинску праксу свог оца и улогу градског полицијског хирурга.
  • Истраге Адама Далглиесха (2021)

    image
    Серија снимљена према романима П Д Јамес прати борбу истражитеља Даглиесха против злочина у Енглеској од средине 1970-их до наших дана. Енглеска списатељица...
  • Ендевор (2012)

    image
    Серија прати почетке каријере младог Ендеавоура Морса, који се након што одустаје од факултета у Оxфорду, придружује полицији.
  • Инспектор Луис (2006)

    image
    У овој напетој детективској драми злочини харају религиозним Оxфордом угрожавајуќи емоционално и физичко здравље детектива Хатхаwаyа. Свет бокса без правила,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.