poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Миљеници публике и побједнички пар Плеса са звијездама Славко и Габријела нису дуго издржали један без другога те се враќају на плесни подиј. Овога пута у плесној представи назива Заплеши, која стиже у ваше градове. Екипа ИН магазина завирила је на њихове плесачке пробе и сазнала коју је то тајну Славко помно скривао од Габријеле.
Упознајте једног од најбољих, али и најзгоднијих домаќих одбојкаша на пијеску, Јосипа Прибаниќа. Управо је освојио злато на првенству Хрватске, а његово је срце одавно освојила такоѓер једна одбојкашица. Завирите у пјешчане, али и љубавне маневре овог златокосог шампиона због којег ќете почети пратити одбојку на пијеску.
У рубрици Кухиње је ИН припремају се њоки цапресе. Тко је овај пут Сањи помогао у припреми јела, не пропустите дознати у још једном наставку.

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.