poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 147

Содржина

Јесте ли икада размишљали о количини разних кемикалија којима смо свакодневно окружени? Разни спојеви испаравају из наших паркета, кемикалијама чистимо прозоре, тјерамо инсекте, па неријетко и тијело мажемо лосионима непровјереног састава. Млада Загрепчанка Тена одлучила је више труда уложити у израду властитих, природних средстава за чишќење и његу тијела. Колико је за то потребно труда, воље, знања па и новца, сазнајте у емисији Здравље на квадрат.
Радна мјеста у творницама попут челичане, котловнице, кухиње, цесте, базена и плаже мјеста су на којима може доќи до топлинског удара. Он може наступити изненада, али и постепено. Како тада помоќи себи или особи која га доживљава, откријте у емисији.
Зими нам је хладно, па једемо тежу и калоричну храну, а љети се то мијења, па прехрану окренемо на лагане и мање оброке. Како слагати љетне јеловнике зна нутриционистица Ведрана Дучкиќ.
Љетно сунце може бити непријатељ кожи на више начина. Осим што на њој могу настати опеклине, она може бити и суха, испуцала те дехидрирана. У емисији сазнајте како правилно његовати суху кожу.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.