poster

Холлy Хоббие: играна серија

Holly Hobbie (2018)

Драма | Канада

сезона: 1

епизода: 2 - играна серија

Содржина

Холлy сазнаје да Амy и Пипер иду на квалификације за навијачице без ње.
Холлy је љубоморна кад открије да Амy и Пипер заједно иду на квалификације за навијачице па настоји саботирати њихово пријатељство.
Након што сазна да Амy и Пипер иду на квалификације за навијачице, Холлy се забрине да њезина најбоља пријатељица губи интерес за њу. Због тога се и сама одлучи пријавити на квалификације. Одустаје од глазбене пробе у кафиќу своје баке па то узруја Хелен која не може вјеровати да Холлy жели постати навијачица. Уствари, она то не жели, али не жели ни да се Амy и Пипер друже без ње. Амy се с њом суочи и каже јој да није ни требала доќи на квалификације ако мисли да је навијање глупо.
У меѓувремену, Роббие жели судјеловати у виралном изазову, снимању селфиеја с биком Wалтером, али док покушава снимити фотографију, случајно пусти бика да побјегне.
Кад се Холлy оде испричати Амy, сусреќе Пипер која јој плачуќи покушава објаснити да не жели стати измеѓу ње и Амy. Она се само надала да ќе меѓу навијачицама наќи нове пријатељице. Холлy позове Пипер да наступи на отвореној вечери и исприча се Амy што није подупирала њезине нове интересе.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • First Day (2020)

    image
    It's Hannah Bradford's first year of high school. As a transgender girl, Hannah not only has to navigate the challenges that come with starting a new school, but...
  • Милијарди (2016)

    image
    Добитници Емија и Златног глобуса, Пол Џијамати и Дејмијан Луис, глуме у овој замршеној драми о улози политике у свету њујоршких високих финансија. Путеви...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.