Оценка на корисникот: 9.4/10
(5 гласови)

сезона: 1

епизода: 2 - The Empty Quarter

Содржина

Левисон наставља путовање кроз големе велеградове нафтом богатог Заљева прије него што крене преко злогласне оманске пустиње, тзв. Празне четврти. Након што се попне на забачено горје Дофар, Левисон покушава пријеќи убојиту ратну зону у Јемену.
Лев брзо пролази кроз заљевске државе и разгледава сувремене метрополе изграѓене на арапској нафти. Придружује се скупини традиционалних ронилаца који ваде бисере и плеше дубоко у ноќ уз дивљу пјесму и бубњање. Након дугих тједана на путу, Лев се ментално припрема на путовање од неколико стотина километара кроз средиште једнога од најокрутнијих околиша на свијету, оманску Празну четврт.
У Масqуату се налази са својим водичем Марукијем, који ќе га провести кроз пустињу. Припремају се заједно и купују традицијску оманску одјеќу прикладну за ту климу, деве и залихе. Креќу, али страшна вруќина пустиње ускоро узима данак и Лев се сукобљава с Марукијем па те сваѓе воде до тога да би Лев могао остати посве сам далеко од цивилизације.
Но настављају и прелазе више од четрдесет километара на дан.
Исцрпљени напокон излазе из Празне четврти. Лев још мора пријеќи једну велику препреку - горје Дофар...

Слики

Арабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном WоодомАрабија с Левисоном Wоодом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Златне руке

    image
    Стара изрека каже "што му очи виде, то руке направе". Вештине које ќете имати прилику да видите у серијалу "Златне Руке" на најбољи начин описују менталитет и...
  • Wилдест Плацес (2019)

    image
    It covers a third of the world's surface. It is constantly reshaped by the clash of Earth's tectonic plates. It creates life, that in turn becomes the architect...
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Религијски програм

    image
    Пратите занимљивије садржаје који настоје приближити вјеровања, духовност и културу народа, који вијековима живе на простору Балкана.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.