Оценка на корисникот: 4/10

сезона: 1

епизода: 18 - теленовела

Содржина

Амаралина путује у Бразил с Дуqуеом и Цассианом. Дионисио не одобрава Самуцино пријатељство с Wиллианом. Јулиано носи рибу Наталији на дар. Естер и Дионисио се препиру због његових предрасуда. Алберто понизи Хелија. Алберто се повјери Зулеики у вези са својим браком. Естер чезне за Цассианом. Амаралина говори Дуqуеу да има посебан разлог зашто жели наќи дједа. Естер и Таис разговарају о Цассиану. Естер не жели вјеровати да Цассиано има двоструки живот. Цассиано препозна Дуqуеа на Амаралининој слици. Самуца наѓе Дионисиово одликовање на Албертову сакоу. Qуирино се препире с Дионисиом и даје отказ. Qуирино каже Јулиану да је дао отказ. Син га подупире. Цандинхо тражи Ариану. Дуqуе и Цассиано долазе у Натал. Амаралина наставља у Рио де Јанеиро. Самуца жели да се Wиллиан игра с њим, али Qуирино не допушта. Дионисио покуша увјерити Самуцу да се не би требао дружити с Wиллианом. Естер се умијеша. Разговара с Албертом о Дионисиовој нетрпељивости. Хелио опет моли Бибиану да не ода Донату да је он платио његов брод. Цассиано долази куќи и угледа оца.

Слики

Карипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијетКарипски цвијет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.