сезона: 10

епизода: 14

Содржина

Данашњи домаќин једини је овотједни кавалир и џентлмен меѓу женама и он ќе своје гошќе покушати освојити класичном далматинском вечером. Марин Мариќ Бање из Подстране вечерас ќе угостити четири даме у свом дому, а вечеру ќе послужити на плажи уз море. Због одабира локације и прекрасног погледа на море, домаќин ќе веќ на прву зарадити додатне бодове, а нада се како ќе оне најважније скупити класичном далматинском вечером, коју је за њих припремио. Јагода, Јелица, Николина и Зринка похвалиле су његов одабир намирница, као и локацију те атмосферу вечере која је опет завршила пјесмом, али и скидањем гаќа.

Слики

Вечера за 5 на селуВечера за 5 на селу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Kitchen Impossible (2014)

    image
    In the show, two prominent star or television chefs compete against each other. The aim is to cook a local speciality of a local top chef, a rare amateur chef,...
  • Матилда и Ремзијеви (2015)

    image
    Он је Гордон Рамсаy. Страшни Гордон Рамсаy. Али, када га видите у породичном окружењу можда ќе те променити мишљење. Поготово ако је реч о кулинарској емисији...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.