poster

Бокс: Хрговиќ вс. Цорбин

Boxing (2019)


Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Након прошлогодишње обране WБЦ интернационалног појаса у Загребу и тријумфа над Кевином Јохнсоном, Филип Хрговиќ се окреќе новом противнику, и овога пута против Американца, искусног Грегорyја Цорбина с којим ќе укрстити рукавице у САД-у, у Оxон Хиллу, у Марyланду. Као што су се и прошле Хрговиќеве борбе могле гледати на РТЛ-у, тако ќе и ова бити у пријеносу на главном каналу РТЛ-а, 26. свибња у јутарњим сатима, од 2:55 уз праќење Филипа Бркиќа и Жељка Мавровиќа те с репризом истог дана од 13:55 сати, када прије и након снимке, борбу из РТЛ студија коментирају угледни хрватски стручњаци Жељко Мавровиќ и Стјепан Божиќ уз водитеља Марка Варгека.
Бит ќе то премијерни наступ Хрвата у САД-у против 38-годишњака из Тексаса, Грегорyја „Бад Неwс“ Цорбина, који држи завидан омјер побједа и пораза (15-1), једини пораз биљежи у ожујку ове године против Цхарлеса Мартина. За разлику од Цорбина, Хрговиќ држи савршен омјер побједа (7-0) поразивши Рапхаела Зумбана (ТКО1), Павела Соура (КО1), Тома Литтлеа (ТКО4), Сеана Турнера (УД8) и Филиберта Товара (ТКО4), Амира Мансоура (КО3) те Кевина Јохносна (УД8) и тај низ жели наставити новим тријумфом, док Цорбин тражи искупљење након посљедњег пораза.
Хрговиќ је најављен као будуќа звијезда тешке категорије и ово му је прилика да се покаже у најбољем свјетлу америчкој публици, која, како је изјавио Хрговиќ, воли начин борбе коју он приказује, борбени стил с пуно удараца. “Припремам се као да се борим за титулу и спреман сам на све. С чим год он доѓе, ја имам одговор, тако да сам сигуран да нас све очекује одличан меч.“, изјавио је Хрговиќ за РТЛ.
Према Боxрецу, Хрговиќ је тренутно рангиран као 15. тешкаш свијета, док се Цорбин смјестио на далеком 143. мјесту, што само говори тко је фаворит ове борбе. Хрговиќев промотор Теам Сауерланд постигао је договор с Матцхроомом и ДАЗН-ом, што је Хрговиќу омогуќило борбу у САД-у, док је славни тренер Педро Диаза и даље с Хрговиќем. Ради се о тренеру који тражи стопостотну посвеќеност па су интензивни и напорни тренинзи веќ рутина за Хрвата, који ќе сигурно бити спреман и у најоптималној форми за меч.

Слики

Бокс: Хрговиќ вс. Цорбин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • LNK Boxing

    image
  • Директ

    image
    Емисијата ДИРЕКТ ќе ја претстави на своите гледачи светот на боречките спортови, поранешни, сегашни и идни шампиони. Звездите, легендите, мајсторите - сите тие ќе...
  • UEFA Europa League

    image
    УЕФА Лига Европа (скратено како УЛЕ), претходно познато како Куп на УЕФА, е годишно фудбалско клупско натпреварување организирано од УЕФА. Денес УЕФА Лига Европа,...
  • Paris Marathon

    image
    Маратон у Паризу је годишњи маратон који организује град Париз, Француска. То је маратон са другим највеќим бројем завршених тркача на свету, иза маратона у Њујорку.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.