poster

Бокс: Wилдер вс. Бреазеале

Boxing (2019)


Содржина

У недјељу, 19. свибња, ујутро у 3:10 сати, с репризом истога дана у 13:40 сати на главном каналу РТЛ-а уз коментаре Филипа Бркиќа и Марија Прескара очекује нас боксачки спектакл у Барклеyс центру, у Брооклyну. У ринг ќе уќи један од најбољих боксача, првак свијета у тешкој категорији према WБЦ-у, Деонтаy Wилдер (40-0-1) и изазивач Доминиц Бреазеале (20-1, 18 КО).
Сви се сјеќамо спектакуларног меча Wилдера и Тyсона Фурyја крајем прошле године када је Фурy успио одољети свим нападима и разорним Wилдеровим ударцима, у сусрету великих који је на крају завршио неријешено. Иако је реванш био договорен готово истог трена, Тyсонов прелазак новом промотору - Топ Ранк Промотионс, значио је крај договору и реваншу.
Но Wилдера „Тхе Бронзе Бомбера“, који посједује појас који мањка Антхонyју Јосхуи (меч ове двојице читав свијет с нестрпљењем очекује, борбу за уједињене сви појасева) да би постао апослутни првак свијета, чека ништа мање изазован и атрактиван противник Доминик „Троубле“ Бреазеале, који ќе натјерати Wилдера да и девети пут да све од себе ако жели задржати појас првака.
Нетрпељивост измеѓу Wилдера и Бреазеала датира још од вељаче 2017. када су се „закачили“ у хотелу па је сада професионални и спортски сусрет подигнут на виши, особни ниво. И док Бреазеале пријети Wилдеру да ќе му једном заувијек зачепити уста, овај му узвраќа да му се не пише добро и да га очекује катастрофа. Колико ќе експлозиван бити овај меч, говори статистика која пише чак 57 нокаута у 62 сусрета. Бреазеале биљежи само један пораз у каријери, и то онај против Јоусхуе 2016. Wилдер сам има 39 нокаута и познат је по моќним ударцима који крену отпочетка сусрета и трају док противник није нокаутиран. Сјетимо се само како је Wилдер 2015. Стивернеа изударао и одузео му WБЦ титули те у реваншу послао на конопе веќ у првој рунди. Штовише, недавно је изјавио да још од Стивернеа нити једног противника није желио уништити као Бреазеалеа.
Бреазеале је висок 207 цм и тежак 115 кг, Wилдер, 201 цм и 103 кг, обојица тридесет трогодишњаци, који се у Барклеy центру осјеќају као код куќе (Wилдер наступио четири, Бреазеале три пута), несумњиво ќе нам пружити понајбољи сусрет ове године, који се не пропушта.

Слики

Бокс: Wилдер вс. Бреазеале

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • LNK Boxing

    image
  • SK Momenti

    image
    Редакција Спорт Клуба сакупила је најлепше, најузбудљивије и најсмешније моменте.
  • Арена- спортска емисија

    image
    Интерактивна спортска емисија, со гости во студио. Коментар на актуелни настани, актуелизирање на помалку атрактивни спортови.
  • World Pool Masters

    image
    The World Pool Masters is an annual international nine-ball tournament.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.