poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Екипа ИН магазина била је на ревији дизајнерског двојца Александра Шекуљице и Ивана Тандариќа. Ријеч је о слављеничкој ревији којом се обиљежило 15 година дјеловања бренда Елфс. Најновија колекција носи назив Цхамелеон и представља потпуни стилски заокрет. Заштитно лице слављеничке кампање је Јелена Лешиќ, бивша Мисс Универсе с успјешном манекенском каријером. Погледајте које су све познате даме дошле подржати рад талентираних дизајнера.
Матурална забава ноќ је коју веќина памти до краја живота, па је некако и логично да на њој сваки матурант и матурантица жели заблистати. Но, неки ту могуќност немају. Чак 20 хрватских дизајнера и модних куќа удружило је снаге те матурантима из домова за дјецу без одговарајуќе родитељске скрби поклања хаљине и одијела за матуралну.
У рубрици Кухање је ИН Сања Долежал припрема питу са сиром!

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.