сезона: 1

епизода: 19

Содржина

Добро дошли у свијет фантазије гдје људи и чудовишта живе заједно и судјелују у Монкарт „Рацинг” лиги. Животни циљ сваког становника је побиједити у престижној лиги јер они најбољи примит ќе част Монкарт витештва, а о томе свакога дана сања и 12-годишњи Јин. Једнога дана Дестро, заповједник витезова, напада краљевство и покушава оженити принцезу Сену, која бјежи и наилази на Јина који јој спашава живот. Но њихов сусрет из сна буди и чудовишног змаја Драка који је био скривен у Јинову чаробну мачу. Сада Јин, Сена и њихова чудовишта почињу најузбудљивију авантуру како би спасили краљевство.
'Монкарт' је узбудљива јужнокорејска анимирана серија настала 2017. године у сурадњи САМГ Аниматиона и Yоунг Тоyса, која нас води у средњи вијек и фантастичан свијет краљевства Цармон, у којем су витештво, храбра борба и побједа главни покретачи.

Слики

МОНКАРТМОНКАРТ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Tainá e os Guardiões da Amazônia (2018)

    image
    Таина, домородачка дјевојчица која чува прашуму и њезини пријатељи - мајмун Цату, краљевски суп Пепе и малена јежица Сури - чувари су Амазоније. Уз њих гледатељи...
  • Коцкице бројалице (2017)

    image
    Learning numbers and how to count with colourful personified blocks, each with their own quirks.
  • Спинфајтерс (2018)

    image
    Роки жели да освоји спин фајтер турнир и да тако испуни неостварени очев сан, да постане шампион. Иде из арене у арену и вредно тренира у друштву својих...
  • Leo the Wildlife Ranger (2015)

    image
    Join Leo and friends as they go on exciting adventures around the world and explore exotic locations and learn fun facts about animals and nature!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.