сезона: 1

епизода: 6

Содржина

Добро дошли у свијет фантазије гдје људи и чудовишта живе заједно и судјелују у Монкарт „Рацинг” лиги. Животни циљ сваког становника је побиједити у престижној лиги јер они најбољи примит ќе част Монкарт витештва, а о томе свакога дана сања и 12-годишњи Јин. Једнога дана Дестро, заповједник витезова, напада краљевство и покушава оженити принцезу Сену, која бјежи и наилази на Јина који јој спашава живот. Но њихов сусрет из сна буди и чудовишног змаја Драка који је био скривен у Јинову чаробну мачу. Сада Јин, Сена и њихова чудовишта почињу најузбудљивију авантуру како би спасили краљевство.
'Монкарт' је узбудљива јужнокорејска анимирана серија настала 2017. године у сурадњи САМГ Аниматиона и Yоунг Тоyса, која нас води у средњи вијек и фантастичан свијет краљевства Цармон, у којем су витештво, храбра борба и побједа главни покретачи.

Слики

МОНКАРТМОНКАРТ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Извонредни изработки (2016)

    image
    Бит ќете заузети овим сјајним идејама за израду ствари с глином за моделирање. Свака епизода показује како створити нешто ново. Они оживљавају у емисији!
  • Сиеста З (2016)

    image
    Да ли је ово сан? Или је књига? Не, то је Сијеста З авантура! Сијеста обожава да чита, толико да када се успава, што ради веома често, утоне у свет прича....
  • Рита и крокодили (2014)

    image
    "Рита и крокодил" серија је о пријатељству четверогодишње Рите и њезина најбољег пријатеља крокодила. Рита је малена, врло одлучна дјевојчица. Има увијек гладног...
  • Битз и Боб - И ти то можеш (2017)

    image
    Yоу Цан До ит Тоо! ис а схорт тхат ис схоwн ин тхе енд оф тхе еписоде. Ит ис абоут тхе пројецтс фром тхе схоw фор тхе виеwерс то трy тхем ат хоме.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.