poster

Господари пчела: Спашавање пчела: документарна серија

Les maîtres des abeilles

Документарец | Франција

сезона: 1

епизода: 4 - документарна серија

Содржина

Иако су пчеле веома отпорне и знају се прилагодити, ипак се у посљедњих педесетак година диљем свијета суочавају с промјенама у околишу, које се посљедњих година појачавају. Те промјене придоносе слабљењу тога легендарнога кукца. У веома различитим подручјима - на Липарским отоцима у Италији и у сјеверној Аргентини - људи се свакИ дан боре да пошто-пото заштите пчелу.
Продукција: Гранд Англе Продуцтионс
Копродукција: Арте

Слики

Господари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчелаГосподари пчела: Спашавање пчела

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.