poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

ИН магазин открива све схоwбиз актуалности, а у рубрици Кухање је ИН цхеф Анте Удовичиќ припрема одојак и француску салату.
19-годишњи Лука из Сплита помиче границе. Иако је роѓен с Доwновим синдромом, од својих снова није хтио одустати. Његов сан био је ногометни клуб Хајдук, а то му се сада и остварило. Ускоро ќе Лука постати дио великог клуба. Како је примио вијест када су га назвали из омиљеног Хајдука, што ќе тамо радити те како проводи своје посљедње дане прије почетка рада, погледајте у ИН магазину.

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јутро (2018)

    image
    Од 6.55 радним данима поново се будимо уз Анѓелу и Милоша, док викенд издања Јутра од 7.55 води Марија Савиќ Стамениќ. „Јутро са Анѓелом и Милошем”, је јутарњи...
  • Недељом у три

    image
  • 10 Bizz

    image
  • Ни црно ни бело

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.