poster

Ауто Маркет

Auto Market Magazin (2016)

Mагазин, Cпорт | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Јурај Шебаљ провео је тједан дана у САД-у. Тамо је у склопу Цонтинентал Перформанце Тоура возио најбоље спортске аутомобиле, а посјетио је и ЦЕС - највеќи сајам електронике на свијету који се одржава у Лас Вегасу. Доносимо први дио извјештаја. Актуални модел КИА Цеед показао се врло поузданим у неколико наших тестова. У рубрици Иновације посјетили смо младу екипу која у сурадњи с Ниссаном развија наочале које управљају дроновима. Мазда значајно улаже у нове технологије у служби сигурности и угодне вожње. Ту су још и вијести, а за крај још један тест Мате Павличевиќа.

Слики

Ауто МаркетАуто Маркет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Magazin Lige šampiona

    image
    Најновите вести и ажурирања од УЕФА Лигата на шампиони.
  • Sailing to Tokyo

    image
    The television series that captures the action from the Olympic classes. We follow the athletes and their campaigns as they fight for the ultimate goal, to...
  • Свијет спорта

    image
    Разноврсни спортски догаѓаји, прегледи европских ногометних и кошаркашких лига, интервјуи, зимски и еxтремни спортови, аутомобилизам, као и многе друге спортске...
  • Ekstremni svijet sporta

    image
    Све о екстремним спортовима, натјецањима у издржљивости и истинским натјецатељским маратонима. Ти људи свакодневно помичу границе онога што је могуќе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.