poster

Путовање простор-временом: Свемирска путовања за све - сан о заради из свемира: документарна серија

SPACETIME (2017)

Документарец | Германија

Оценка на корисникот: 6/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 6 - документарна серија

Содржина

Почела је нова свемирска утрка и веќ је у пуном јеку. Подузетници визионари спремају се на комерцијално освајање свемира. Шаљу сателите у свемир, проучавају податке из орбите и планирају слати туристе у свемир. То је големо ново тржиште за те смјеле пионире. Неколико твртки само чека да почну нудити свемир као фасцинантан доживљај за туристе. Помисао на проматрање Земље у бестежинском стању јамчи велику зараду. А то није пука машта. Руси су веќ неколико пута послали богате појединце на своју свемирску постају.
Тржиште сателита такоѓер постојано расте. Нагли пораст у податковном промету захтијева све новије постаје за пријенос података у свемиру.
За улагаче је рударење у свемиру потпуно нова пословна домена. Очекују фантастичан профит од сировина из свемира. Меѓутим, данас је лет у свемир технички веома комплексан, опасан и, изнад свега, скупоцјен потхват. Но визионари ипак планирају освојити потпуно нова тржишта у свемиру. То је почетак нове ере у повијести свемирских летова.
Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Путовање простор-временом: Свемирска путовања за све - сан о заради из свемираПутовање простор-временом: Свемирска путовања за све - сан о заради из свемираПутовање простор-временом: Свемирска путовања за све - сан о заради из свемира

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Ухваќени на делу (2007)

    image
    Ухваќени на делу приказује најзанимљивије тренутке из животињског царства које су снимили професионалци или аматери који су се у правом тренутку нашли на правом...
  • Dokumentar T7

    image
  • Залогај Кине

    image
    Овај документарни серијал на најлепши начин представља кинеску храну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.