Содржина

Гледаќете у Суботу, 9. јуна
Све оно што до сада нисте имали прилику да чујете или нисте били задовољни одговором, моќи ќете да чујете из више углова на једном месту. Рецептура, савети, информације, примери добре праксе ќе бити саставни део емисије, који ќе бити уобличена пером младог и искусног новинарског тима.
У новом, пријатном амбијенту студија, водитељка Роксанда Бабиќ разговараќе са бројним саговорницима, стручњацима из ове области о свим актуелним питањима из ове области.Како да остварите висок принос, добијете укусне и сочне плодове, пронаѓете рачуницу у производњи млека и решите круцијални проблем пласмана робе на тржишту? Питања на која многе емисије не дају потпуне одговоре и теме које нису заступљене у оној мери које су потребне нашем сељаку.
Роксанда Бабиќ искусан је новинар и водитељ, а о новом изазову каже: Плодови добре земље је нова агро емисија чији сам ја домаќин. У емисији ќе гледаоци видети приче о храни, сеоском туризму, примере добре праксе из воќарства, повртарства, сточарства. Чуќе приче малих пољопривредника али и рекордера, лидера у својим областима. Мали тим наше емисије је амбициозан, вредан и има много тема и идеја, а шта ми не стигнемо да урадимо, то ќе наши дописници, који ќе завирити у сваки кутак Србије.
За храну и здрав живот сам се заинтересовала одавно, али од када имам децу, то ми је приоритет. Сваки дан водим рачуна какво ќу им дати воќе, поврќе, ког квалитета је месо које купујем, да ли су житарице органског порекла. А сад сам у средишту тих тема и знање добијам из прве руке, од привредника и произвоѓаќа. И среќна сам сто ќу о свему томе информисати гледаоце.Наш термин је субота у 8 ујутро. Па би било добро да се гледаоци навикну да прате Плодове добре земље уз јутарњу кафу или доручак,у породичном окружењу, пре него сто крену са својим обавезама.

Слики

Плодови добре земљеПлодови добре земље

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.