poster

Комшије

Komšije (2015)

Комедија | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 41

Содржина

Брачни пар Здравковиќ-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у куќу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којима убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.
Соја се одомаќила у Машановом стану и спрема му ручак. Код Здравковиќа долази полиција јер хоќе да провери да ли Нада прима муштерије којима предвиѓа будуќност гледајуќи у шољу и за то узима новац. Полиција хапси Наду због кршења јавног реда и мира, а Сима покушава да подмити полицајце, али они су одлучни у својој намери и одводе Наду у затвор. Машану се допао ручак који му је спремила Соја, али, ипак, једва чека да се она врати у Ниш.
Редитељ Милутин Мима Караџиќ, сценарио Владимир Ѓурѓевиќ, а улоге тумаче Небојша илиќ, Милица Михајловиќ, Ања Мит, Милутин Мима Караџиќ, Милош Самолов, Наташа Марковиќ, Оливера Бациќ, Милена Дравиќ, Христина Поповиќ и многи други.

Слики

КомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшијеКомшије

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како направити добре ствари (2018)

    image
    Група креативне дјеце показује нам како направити добре ствари: занатске идеје, кухање, маѓионичарске трикове, шале, знаност и лифе хацкс.
  • Две девојке без лове (2011)

    image
    Саркастична паметница Макс живи у Њујорку и ради два посла како би преживела: као келнерица у скромном ретро-ресторану и бејбиситерка за богату и...
  • Викај ме Кет (2021)

    image
    Кат (Маyим Биалик) је 39-годишња жена које се свакодневно бори против друштва и своје мајке, како би доказала да НЕ можеш имати све што пожелиш – и бити сретан....
  • Телевизиски работи (2006)

    image
    Лиз Лемон е главна сценаристка на едно вечерно хумористично шоу. Таа уживала во својата работа до моментот кога нејзиниот нов шеф, дрскиот Џек Донахи, не наметнал...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.