poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 121

Содржина

Љествице и успореѓивања прилично прецизно указују на болна мјеста наших пропуста. Свјеже је објављена љествица дигиталне конкурентности на којој јесмо побољшали позицију, али и даље преспоро растемо и све чешќе гледамо у леѓа некада лошијих од нас. Како точно стојимо, гледатељи ќе моќи видјети у Информеру.
Ако по нечему нисмо конкурентни онда су то порези. Не само да су превисоки него их и свако мало мијењамо, нажалост само парцијално. Посљедњу најаву, ону о смањењу ПДВ-а дио је економиста дочекао на нож. Меѓу њима је и економски ветеран Густе Сантини.
Колико смо у нескладу с конкурентним дијелом Еуропе и свијета показује и анализа будуќих трендова понуде и потражње вјештина и занимања које ќе се тражити до 2030. године. И та је анализа проказала наш највеќи недостатак - потпуну неусклаѓеност тржишта рада и образовања. Додуше, однос понуде и потражње на тржишту рада баш и не показује да има икаква смисла факултетски се образовати, јер су веќ неко вријеме најтраженија занимања нижих квалификација. Информер доноси анализу.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.