poster

Волим Хрватску

Volim Hrvatsku (2012)

Гејм шоу | хрватска
Режисер: Ivan Miladinov

сезона: 5

епизода: 3

Содржина

Нема шале с Бојаном Навојцем! Однио је и другу побједу за редом у 5. сезони. Вријеме је да Горан прекине низ. У треќој емисији до побједе покушава доќи уз помоќ сјајног тима: глумице Катарине Страхиниќ, редатеља Невија Марасовиќа те глумца и писца Вида Балога. Ни Бојан се не одмара на ловорикама. На његовој страни заиграт ќе новинар Андреј Рашљанин, глумац Марко Маковичиќ и глумица Јелена Михољевиќ. Тко ќе показати више знања? Тко је знао одговоре на питања: Што је смрча у пјесми Владимира Назора "Цврчак"? Исса је античко име којега јадранског отока? Што је маштрапан, а што бул? Колико посто људи у организам уноси више од 12 грама соли дневно?
И у треќој емисији све пршти од забаве, смијеха и узбудљивих тренутака. И ову недјељу резервирајте термин за дружење с Мирком Фодором, капетанима и њиховим сјајним гостима!
Сценарист: Ален Ѓурица
Редатељ: Иван Миладинов
Уредница емисије: Андријана Шкорпут
Водитељица пројекта: Елизабетх Хомси

Сцеарист:

Слики

Волим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим ХрватскуВолим Хрватску

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.