poster

Лидијина кухиња: Закуска: документарна серија

Lidia's Kitchen (2013)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 2/10

сезона: 3

епизода: 26 - документарна серија

Содржина

Елегантно талијанско озрачје увијек је погодно за тулуме. Лидиа ќе гледатеље научити припремати неколико јела која су прикладна за сваки тулум, укључујуќи различите врсте сира, конзервираног меса и гиардиниеру, маринирано поврќе у талијанском стилу. Затим слиједи једноставно јело од слатких и киселих тиквица које се брзо припреми, пуњене гљиве с укусном мјешавином младог лука, чили папричица и свјежег першина. На крају још остаје времена за укусну салату од пошираних плодова мора који садржавају козице, дагње и лигње.

Слики

Лидијина кухиња: ЗакускаЛидијина кухиња: ЗакускаЛидијина кухиња: ЗакускаЛидијина кухиња: ЗакускаЛидијина кухиња: ЗакускаЛидијина кухиња: Закуска

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Zonë e lirë

    image
  • Pasditja ime

    image
  • Реч више

    image
    У свакој емисији, водитељ у свој дом позива једног познатог госта из различитих сфера јавног живота. Филмске и музичке уметности, спорта, културе, забаве, и др. У...
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.