poster

Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/Водњан

CROATIA'S FINEST (2016)

Документарец | Обединетото Кралство, хрватска
Режисер: Deni Husta

Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 8

Содржина

Колико је цхефова имало прилику кухати у правој староримској арени? Један од ријетких је Дхрув, који у пулској Арени припреми сјајну делицију од најфинијег одреска истарског бошкарина. Све у Пули подсјеќа на славну римску прошлост, па тако и бројна јела тога доба која нуде пулски ресторани. У Водњану Дхрув пролази малу школу припреме домаќе тјестенине, а истарски пршут и кажуни инспирирају га за припрему освјежавајуќе салате.
Производња: Мак Продуцтион

Сцеарист:
Продуцент: Tadija Kolovrat
Водител: Dhruv Baker
Снимател: Damir Štrbe, Danijel Lukač

Слики

Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/ВодњанДхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Пула/Водњан

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
  • Dokumentar T7

    image
  • Региоскоп

    image
    Документарни филмови.
  • Залогај Кине

    image
    Овај документарни серијал на најлепши начин представља кинеску храну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.