poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 101

Содржина

Веќ више од два десетљеќа очекујемо цјеловиту порезну реформу, но умјесто ње стално се нуде парцијална рјешења. С почетком године на менију је ПДВ који се очито смањује. Екипа Информера пропитује хоќе ли се цијене због тога смањити и је ли то уопќе добар парцијални потез?
Информер често дотиче теме које нису стриктно економске, али итекако кроје укупну економију. У 101. емисији Информер се бави избором за ректора Загребачкога Свеучилишта. Новинаре Информера занимало је какво нам Свеучилиште стварно треба, дакле и какав ректор те какве су шансе да се било што у садашњем каосу промијени.
Још мало о истој теми, и то кроз разговор с храбром дамом која прецизира све најболније точке садашњега сустава и владавине ректора Бораса. Весница Гарашиќ јавности је можда познатија као правна експертица, но за Информер показује како сваки професор који уистину живи своје занимање, треба јавно реагирати.
У рубрици Мој новац екипа емисије Информер доноси причу о томе зашто треба штедјети и зашто то требају чинити управо они с најмањим мјесечним примањима.
Информер воли и пољопривредне теме, посебно оне у којима се открива нешто ново. Врло мало власника овчарских стада искориштава вуну, а још их мање зна да вуна није само текстилни материјал. Из ње се може извуќи скупа козметичка сировина - ланолин. Погаѓате, сада га искључиво увозимо.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.