poster

Живот прича приче

Život priča priče (2017)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 6

Содржина

У шестој, уједно и посљедњој епизоди Живот прича приче упознајемо Рајка Милошевиќа, тату суперхероја који је прије седам година окусио најгори страх којег се прибојава сваки родитељ - опаку болест дјетета. Рајко је отац петеро дјеце, а 2010. године најмлаѓе дијете обољело је од леукемије. Данас је кќерка добро, а испричат ќе како је с обитељи проживио то тешко раздобље.
Цијела је земља прије 10 година извјештавала о дјечаку који бјежи од куќе влаковима и спава по колодворима. Све што је хтио је прилика за нормалан живот.
Био је то Кристијан Валиџиќ, изнадпросјечно интелигентан дјечак који се једноставно није уклапао у обитељ, због тога су га злостављали. Смјештен у дом, завршио је школу с одличним, а с родитељима није у контакту. Данас ради као конобар, био је кошаркашки судац и тренер. Кошарка му је страст, жеља му је уписати Кинезиолошки факултет. Инспиративна прича о младиќу којег тежак живот није успио сломити, никога неќе оставити равнодушним. Емисија доноси за Кристијана и нека изненаѓења, а о чему се ради, гледатељи имају сазнати у овотједној емисији.
Рената Плешко је шаптачица псима, 10 година је социјализаторица паса, заједно са својом обитељи. Велики је вјерник и хуманитарац те помаже свима којима је помоќ потребна. Социјализирала је девет паса за људе с посебним потребама. Два пса је сама удомила јер нису задовољили критерије да помажу потребитима.
Емисија доноси и животу причу Ванесе Тот из Славонског Брода која се од своје 8. године бави веслањем кајака и кануа. Има преко 180 медаља од којих су више од половице златне. Седам је година државна првакиња и прва је жена која је представљала Хрватску на свјетском првенству. Живи у врло скромним увјетима са мајком и братом и једва крпају крај с крајем. Мајка не ради, живе од дјечјег доплатка и алиментације. Меѓутим, никада се није жалила. Одлична је ученица без обзира што веќину времена проводи на тренинзима. И Ванесу чекају изненаѓења у емисији Живот прича приче.

Слики

Живот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича приче

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.