poster

Живот прича приче

Život priča priče (2017)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 3/10

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

У студију емисије Живот прича приче водитељица Ирина Чулиновиќ овај пут причат ќе с мајкама, пријатељицама Иреном, Марином и Лидијом. Њих три повезује нешто заједничко - имају дјецу с трансплантираним бубрезима. Марина Фрлан испричала је своју причу. Зачела је сина умјетном оплодњом, но још тијеком трудноќе показало се да дјететови бубрези нису сасвим у реду те да и свој живот рискира у случају да трудноќу изнесе до краја. Но ова мајка је храбро прошла кроз цијелу трудноќу са свим претрагама и лијечењем и дочекала свог сина. Како је даље изгледала њихова борба за здрављем, како су се с трансплантацијама бубрега дјеце носиле и маме храбрице Ирена Мавриќ и Лидија Лончар сазнат ќемо у емисији.
Ирма Меркаш (28) из Загреба је дјевојка која је прави примјер како инвалидитет није идентитет. Ирма је свој инвалидитет претворила у предност. Одмах по роѓењу Ирми је постављен цијели низ дијагноза с лошим прогнозама. Педијатрица је чак савјетовала родитељима да ју оставе у болници јер сигурно неќе преживјети. Меѓутим, Ирма данас има 28 година, и иако има свега 138 цм и 33 килограма, удана је и сретна млада жена. Колико год сам живот провела времена по болницама, ја сам се тамо највише и смијала, говори Ирма. У студију емисије Живот прича прче гостоват ќе и њен супруг Ален Меркаш који ќе испричати како је започела њихова љубавна прича. Ја сам осјетио њену позитивну енергију, то је та особа коју тражим, без обзира на инвалидитет који има, испричао је Ален. Ирма и Ален ќе испричати своје животне планове, подијелити с гледатељима своје највеќе жеље и снове, а велико изненаѓење припремила је Ирми и екипа емисије Нове ТВ. О чему се точно ради, гледатељи имају прилику сазнати у петој епизоди Живот прича прче.

Слики

Живот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича причеЖивот прича приче

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • vox nachrichten

    image
  • Littoral

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.