poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 92

Содржина

У купњи се углавном руководимо цијеном. Но рецимо да смо толико домољубни да у трговинама желимо куповати искључиво хрватско, без обзира на цијену. Информер провјерава је ли то уопќе могуќа мисија с обзиром на то да су волумени домаќих производа - недостатни!
Многобројна су обитељска подузеќа основана почетком 90-их. Тадашњи покретачи данас су 50-годишњаци и вријеме је припреме за пријенос власништва на млаѓе генерације - унутар или изван обитељи. Но, како то извести ако такво што у Хрватској баш и није уобичајено?
Када бисмо закључивали према посјеќености Интерлибера, закључили бисмо да накладници немају никаквих проблема, камоли егзистенцијалних. Но пропаст највеќега књижарског ланца, спајања и преузимања, показују да потреси још трају. Какве су прогнозе?
Знамо да би постотак дипломираних сигурно био веќи када би средњошколци уписивали оно што стварно желе. То је уједно и проблем - многи, наиме, не знају што желе нити у чему су им најјаче компетенције. Запад је томе давно доскочио тестовима професионалне оријентације. Гдје смо ми запели?
Нешто слично насушно је потребно водоводним цијевима главнога града. Више од половице воде из шупљих цијеви нестаје у земљи, због чега су рачуни за воду \\\\\\\\\\\\\\\'рокфелеровских\\\\\\\\\\\\\\\' износа. Град је своједобно добио средства за обнову водоводне мреже, но баш попут воде и новац се утопио у беспуќима таме.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • À l'Affiche

    image
  • Internationales

    image
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.