poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 93

Содржина

Након 'само' 10 година инзистирања добили смо пуни регистар парафискалних намета. Има их око 550, а укупни је терет лани износио више од 9 милијарди куна. Није тешко замислити колико би се радних мјеста отворило када тих трошкова не би било. Још само чекамо да их нека власт напокон среже.
Знамо да нису видовити, али крајем године важне су нам процјене аналитичара за идуќу годину, точније важне су подузетницима који морају знати у каквим ќе увјетима пословати. Један од њих, некадашњи песимист који то више није, Хрвоје Стојиќ, најављује мање-више добре вијести.
У прошлом смо Информеру покушали докучити зашто волумени домаќих производа у трговинама не расту. У 93. емисији идемо корак даље - причамо о робним маркама. Тренд, осим што омогуќује улазак домаќих производа на полице трговина, има и негативну рану. Коју? Погледајте у Информеру!
Када кажемо криптовалуте, помислимо на битцоин. Но, још је подоста криптовалута у које вриједи улагати. Информер доноси причу о апликацији која прати кретање вриједности свих виртуалних улагачких звијезда. Тако је лакше одлучити о улагању.
Но, улагање у криптовалуте има и своју мрачну страну. Може се баснословно зарадити, али исто толико и изгубити. И не само то. Свијет виртуалних валута идеалан је за разне пријеваре, па ни не чуди да су цyбер напади чести и иновативни.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.