сезона: 1

епизода: 8 - талк схоw

Содржина

Недјеља је идеалан дан за одмор и дружење уз каву у друштву Дорис Пинчиќ Рогознице. РТЛ доноси нови талк схоw „На кави код Дорис у којем ќе гости из различитих сфера живота коментирати актуална збивања у земљи и свијету.
Тако ќе на вруќу фотељу код Дорис сјести јавности добро познате особе, али и „обични људи који носе занимљиве приче и искуства. Студио схоwа „На кави код Дорис веќ је спреман, а водитељица открива да се у њему осјеќа као код куќе.
„Атмосфера је угодна, помало обитељска. Вјерујем да ќе се тако осјеќати и моји гости, а нарочито гледатељи којима желимо донијети актуалне приче на неки другачији начин те се можда дотакнути и тема о којима се не прича довољно често и довољно гласно, каже Дорис.
Осим актуалних тема о којима ќе се расправљати, „На кави код Дорис ќе имати и двије сталне рубрике новинарки Едите Мисириќ Вркљан и Марије Пајиќ.

Слики

На кави код ДорисНа кави код ДорисНа кави код Дорис

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Answers with Bayless Conley (1990)

    image
    Pastor Bayless Conley speaks on current, topical issues from Cottonwood Christian Center.
  • Ќирилица

    image
    Ауторска емисија Миломира Мариќа доноси позадину актуелних догаѓаја, јавног мишљења, највеќих политичких окршаја, превара и социолошких појава, личности и њихових...
  • Pasditja ime

    image
  • ItaliaSì! (2018)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.