сезона: 13

епизода: 34

Содржина

Дреw се успио свима замјерити. Добио је отказ у кампањи, његови пријатељи мисле да уништава обитељи, а и с Далласом се сваѓа. Узима ствар у своје руке и тражи од г. Холлингсwортха писмо препоруке и попис контаката како би покренуо властити посао и помирио се с Далласом. Зиг се покушава усредоточити на посао, али стално размишља о прекинутом односу с мамом. Жели се помирити с њом, али боји се да ќе га одбацити. Бецкyне пустоловине у свијету игара прерасле су у секси спојеве на интернету. Но кад схвати да је њезин витез ученик првог разреда њихове школе, одлучи прекинути. Кад схвати да је мама претпоставила да ќе Бецкy подупријети братову тврдњу да је недужан, згрози се јер са сигурношќу зна да је крив.

Слики

Деграсси Тхе Неxт ГенератионДеграсси Тхе Неxт ГенератионДеграсси Тхе Неxт Генератион

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.