poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 60

Содржина

Информер у 60. емисији пропитује какви су резултати мјера за запошљавање 'од мјере до каријере'. Иако је у пакет мјера уложено милијарду и пол куна, и иако стопа регистриране незапослености лагано пада, кључни показатељ - запосленост - не расте. Штовише, статистика каже да је од просинца прошле године до овогодишњега ожујка број запослених - смањен! И то за големих 45 тисуќа!
Подузетници су свих рецесијских година од државе тражили да некако стимулира банке на одобравање кредита. Но, док није било раста БДП-а банке су слале поруке како нема кредита, јер нема ни квалитетних пројеката. Но, чуда се догоде, расте господарство, расту и кредити. Какве су процјене?
Тражи ли подузеќе инвестицијски кредит вјеројатно зна да је потребно најмање неколико тједана за реализацију. Но знају ли што банке доиста гледају и на што неќе затворити очи? У рубрици финанцијска писменост Информер доноси: што је банци најважније, које кључне податке о пословању гледа, које су бројке незаобилазне?
Улазак у ЕУ требао нам је бити најважнији због извоза. Но главно извозно тржиште нисмо искористили ни близу попут Пољске или Чешке. У три године чланства извоз нам је порастао око 20 милијарди куна, но готово једнако толико порастао је и увоз. Информер пропитује зашто је то тако.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.