сезона: 1

епизода: 4

Содржина

Друштвене мреже могу послужити као смртоносно оружје. Друштвене мреже нису само извор забаве и информација. Познато је да се на њима врло једноставно може прикрити прави идентитет, намјере те особине и карактер особе. Док су оне веќини корисника главни начин комуницирања и представљања, појединци их користе како би неког повриједили или преварили. У екстремним случајевима неки их чак користе да би организирали или најавили свој злочин те га тако покушали оправдати. Други, пак, у случају страшног чина, стављају објаве како би свој злочин објаснили очајем и безизлазном ситуацијом у којој су се нашли. „Убојита објава“, изнимна документарно-криминалистичка серија ТВ мреже Оxyген, у власништву НБЦТВ Универсала, доноси нам потресне приче о томе како се друштвене мреже могу искористити за зле намјере. Свака епизода доноси невјеројатне истините догаѓаје о злочинима који се могу осмислити преко друштвених мрежа па је тако једна жена, користеќи разне псеудониме, успјела организирати убојство мушкарца и жене коју је он волио, док су у другој причи тинејџери одлучили средити дјечака који их је осрамотио. Љубомора, завист или убојство због ситуације из које се не види излаз након физичког искориштавања, само су неке од страшних прича које су повезане с друштвеним мрежама.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Reyka (2021)

    image
    In 1994 South Africa, a multiracial couple's daughter is kidnapped. She escapes, and as an adult she becomes a detective. Continuing to deal with her past trauma,...
  • Das Quartett (2019)

    image
    "The quartet", as the homicide K14 is also called, consists of four very different police officers who form a congenial team within the Leipzig police.
  • Досије

    image
    Српски "Фоx цриме" реконструише злочине који се одвијају пред нашим очима. Убиства, пљачке, отмице, трговина људима...наќи ќе се у фокусу криминалистичких прича....
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.