poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 47

Содржина

Ствари с Хрватском стоје овако: раст БДП-а мањи од 3 или 4 посто није довољан ни за покриќе камата на дуг. Да би раст био одржив и да бисмо дуг имали чиме враќати, морали бисмо се фокусирати на извоз. А да бисмо лакше отварали иноземна тржишта кључна је улога господарске дипломације. Она лобира чак и за големе мултинационалке за које не бисмо рекли да их је потребно погурати. 'Информер' истражује - како ми стојимо с односом измеѓу дипломације и извоза?
Добар дио нас плаќу подебљава повременим радом са стране, на који се од почетка године плаќају и доприноси. Меѓутим, дио економиста упозорава како је други доходак великом дијелу порезних обвезника доминантан, често и једини доходак, а некима је додатни. Није ли неправедно и нелогично те двије скупине третирати на исти начин?
Многи вјеројатно нису знали да им се живот испред рачунала или мобитела неповратно мијења. Наиме, готово је сигурно - док сурфате интернетом живцирају вас рекламе које искачу из паштете, па сте набавили програм за блокирање реклама. Но Еуропска унија донијела је повијесну одлуку - интернетски медији корисницима могу због блокирања реклама ускратити читање садржаја! Гледатељи имају прилику дознати више у овотједном издању 'Информера'.
Када сте посљедњи пут погледали добар домаќи филм? Када сте у њему уживали? Снимање филмова другдје је велики бизнис, па се итекако води рачуна о укусу публике. Како се финанцирају домаќи филмови? Колика им је утрживост? 'Информер' доноси причу о финанцијској страни хрватскога филма.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.