сезона: 1

епизода: 43 - теленовела

Содржина

Тринидад и Мигуел се састају. Мигуел каже Тринидаду да тунел води то мора, али да је одрон земље затрпао излаз. Тринидад има рјешење.
Адела долази у гостионицу по својег дједа. Исабел је с Аyутунде. Аyутунде јој каже да ќе се све што сада учини одразити, позитивно или негативно, на будуќност. Адела види да Аyутунде гата Исабел. Силом је одводи оданде.
Аyутунде има грижњу савјести. Каже Абдулу да сигурно нешто погрешно ради јер људи траже да им гата, а никакви јој одговори не долазе. И уопќе се не сјеќа својег живота у Африци.
Ницолáс долази у Еугенијину куќу. Вицториа је ондје и понаша се као љубоморна и хистерична жена. Вријеѓа Ницолáса. Пијана је.
Аyутунде исптитује Абдула о својој прошлости. Жели да јој још једанпут исприча све што зна о њој.
Вицториа узима нож и претвара се да ќе си одузети живот. Ницолáс јој га одузима и одводи је на хацијенду.
Мигуел тражи Вицторију и стиже на хацијенду. Каже да је нигдје није видио. Јулиáн га извјештава да је маркиза пронаѓена.
Адела и Исабел стижу на хацијенду. Сасвим су се промијениле.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Човјечанство: Прича о нама (2012)

    image
    На јединственом планету Сунчевог сустава јединствена врста чини прве кораке своје еволуције. Али свијет око људи пун је опасности. Како би надвладали опаке...
  • Воени фабрики (2019)

    image
    Неважно колико војника имате, колико су вам паметни генерали или каква вам је стратегија, неќете победити у рату ако немате довољно метака, авиона и хране. ИИ св....
  • Весели дворски шутови

    image
    This troupe of mischievous characters takes you on a hilarious adventure through history by looking at the science, art, and culture of the Middle Ages. From...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.