poster

Tri Ane

Tres Veces Ana I. (2016)

Драма, Pоманса | Мексико
Режисер: Sergio Cataño, Claudio Reyes

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 8

Содржина

Тројке Ана Лаура, Ана Летисија и Ана Лусија доживљавају саобраќајну несреќу када ауто којим је управљао њихов отац слети у реку. Гину им оба родитеља, Ана Лаура остаје без ноге, док Ана Лусију, која је изгубила памќење, односи бујица. У несреќи није повреѓена једино Ана Летисија, која је и изазвала трагедију. Ана Лусију проналази Соледад, жена која је нешто раније остала без кќерке. Иако сазнаје идентитет изгубљене девојчице, користи то што се она не сеќа ничега и уверава је да јој је мајка. Упркос томе, што је Ана Лусија проглашена мртвом, њена бака Ернестина и стриц Маријано не одустају од потраге за њом. Годинама чине све да је пронаѓу, али потрага не даје резлутате.
Ана Лаура се такоѓе нада сусрету са изгубљеном сестром - израсла је у прелепу девојку доброг срца, али је усамљена јер има комплексе због инвалидитета. Са друге стране, Ана Летисија је сушта супротност: амибициозна је, прорачуната и не жели да се Ана Лусија појави, јер би то значило да ќе породично богатство морати да дели и са њом. Нарочито је плаши могуќност да ќе стриц Маријано, према којем гаји болесну страст, волети изгубљену братаницу више од ње. Када супруг Ане Летисије, детектив Марсело, буде на корак до проналаска њене нестале сестре, Ана Летисија наручује његово убиство. Меѓутим, он успева да преживи, али губи памќење. Након тога започиње нови живот под именом Сантијаго.
Како време пролази, Сантијаго сања лик своје супруге, али не зна ко је она. Када игром судбине упозна Ана Лусију, мисли да је то жена из његових снова и убеѓен је да треба да буде са њом. Она се такоѓе заљубљује у њега, али Соледад одлучује да их растави, јер зна да је Сантијаго заправо детектив Марсело. Меѓутим, судбина спрема ново изненаѓење - тројке ќе се срести, Ана Летисија пред свима ќе показати своје право лице, Ана Лаура ќе јој се супротставити док ќе Ана Лусија учинити све да остане са Марселом.

Слики

Tri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri AneTri Ane

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
  • Инга Линдстрьом (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.