poster

Информер: магазинска емисија

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 20 - магазинска емисија

Содржина

У овотједном издању Информера гледатељи имају прилику сазнати више о Хрватској и ЕУ фондовима. Наиме, није тајна да се Хрватска у повлачењу новца из ЕУ фондова налази готово на зачељу Еуропе - искористили смо свега 65 посто понуѓенога. Просјек је других земаља око 80 посто, док је чак и Грчка, очито добрим преговарањем, успјела повуќи невјеројатних 100 посто! У чему је проблем Хрватске?
Није само држава и њезина коруптивна бирокрација препрека новоме развојном циклусу. Веќ неколико година презадужена и некредибилна, подузеќа не само да не могу добити нови кредит за финанцијско преслагивање, веќ губе и сваку шансу да стану на здраве ноге. Информер истражује које им све опције рефинанцирања стоје на располагању.
У каосу правно неуреѓене државе, подоста је Хрвата тек у гужви Завода за запошљавање - након губитка посла - схватило да и у вријеме док су били запослени послодавац није уплаќивао мировинско осигурање. Правни оквир није посебно бољи, но информатизација је ипак донијела неке новости. Екипа Информера доноси - како граѓани могу провјерити уплаќује ли им послодавац мировинско осигурање?

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Na lepše

    image
  • Monitor (1965)

    image
    Monitor is a German TV magazine of the ARD with mostly political topics.
  • Littoral

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.