poster

Информер

Informer

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 21

Содржина

У овотједној емисији Информер истражује одакле је стигла реформа земљишних књига, једна од највеќих препрека и домаќим и иноземним улагањима. Прије десетак година за тај смо посао добили кредит Свјетске банке, па даровницу Еуропске уније, па средства из ЕУ фондова, но посао ни изблиза није готов. Најближи је рок, барем за спајање катастра и грунтовнице, 2018. година.
Друштвене су мреже трајно промијениле начин на који комуницирамо. Скривени иза заслона рачунала кажемо више и другачије него када комуницирамо лицем у лице. У временима када сватко мисли да је аналитичар, новинар, знанственик или економист, регулатива креирања медијскога садржаја који у реалноме времену утјече на стварна збивања важнија је него икада.
Исте те друштвене мреже такоѓер су и голем полигон за продају садржаја друге врсте - трговачких производа и услуга. Тешко им је избјеќи јер су све друштвене мреже, претраживачи и наше електроничке поште увезане - алгоритмима. Довољно је једном кликнути на неку продајну страницу и исти ќе дан осванути на вашој мрежној страници или у сандучиќу електронске поште, но веќина није свјесна да су управо они 'жртве' циљанога алгоритма. Екипа Информера доноси више у овотједном издању.

Слики

ИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформерИнформер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Фолклор видео магазин

    image
    Емисија о фолклору БН телевизије.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Littoral

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.